Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Zaključci sa sjednice Nastavničkog vijeća održane 4.svibnja 2020.

Drage učenice i učenici maturanti. Danas smo održali našu redovitu sjednicu Nastavničkog vijeća na kojoj smo analizirali sva pitanja vezano za kraj vaše nastavne godine te donijeli slijedeće zaključke:

1.Gradivo drugog polugodišta neće biti na državnoj matruri/hrvatski, engleski i matematika/. Predmetni profesori znaju točno što od gradiva neće biti na državnoj matruri, pa vas molim da vjerujete vašim predmetnim profesorima oko gradiva.

2.Dogovorili smo da vam se maksimalno olakša posao oko ispravljanja ocijena, te će profesori u dogovoru s vama učiniti sve da budete zadovoljni s konačno zaključenim ocijenama, a vas molim za malo truda i strpljenja.

3. U srijedu ćemo imati SRZ i to u 12 sati sa 4. računalni tehničar i u 19 sati sa gimnazijalcima, na kojem ću biti i ja nazočan. Molim roditelje, ako mogu da budu u blizini radi eventualnih pitanja.

4.I nakon završetka nastavne godine/29.svibnja/, i dalje ćemo nastaviti pripreme za maturu do održavanja mature po predmetima. O rasporedu satova pojedinih predmeta ćemo se naknadno dogovoriti.

5.Predaja pismenih završnih radova za 4 RT i 3 JMO mentorima je do 29.svibnja. Mentori će nakon toga pregledati vaše radove, dati vam primjedbe, te će se radovi ovjereni od strane mentora/on line ovjera/, predavati na školski mail/ssblato@ssblato.tcloud.hr/ zaključno do 5.lipnja u 13 sati.

6.Ukoliko bude potrebno za izradu završnog rada doći u školu/printanje, autocad isl./, to je potrebno dogovoriti s mentorom, te će te dobiti poseban raspored dolaska u školu.

7.Obrana završnog rada će vjerojatno biti u školi nakon 5.lipnja. Poseban raspored će biti naknadno objavljen.

8.Pomoćnički/naučnički ispit/ će biti održan prema preporukama koje dobijemo od strane Ministarstva i o tome će te biti na vrijeme obaviješteni.

9.Kontrolni ispit za učenike 2 razreda JMO bit će održan online u četvrtak, 7.svibnja. Vrijeme održavanja će vam javiti vaši mentori.

Ova sjednica je bila posvećena maturantima. Vas drage učenice i učenici ostalih razreda želim zamoliti za još malo strpljenja i zalaganja, kako bismo ovu nastavnu godinu završili, prije svega na vaše zadovoljstvo.

Tko ne zna, a ne zna da ne zna – opasan je – izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna – dijete je – naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna – spava – probudite ga! Tko zna i zna da zna – mudar je – slijedite ga! Konfucije

Pozdrav.Ravnatelj.