Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

TEHNIČARI OKUPIRALI ŠKOLU!

U našoj školi je od 2. do 4. svibnja 2018. godine,  održano Državno natjecanje iz tehničke mehanike i strojarskih konstrukcija, za srednje strukovne škole Republike Hrvatske. Na natjecanje iz tehničke mehanike  je pozvano 12 učenika i 10 mentora iz Karlovca, Krapine, Blata, Županje, Trogira, Osijeka, Oroslavlja, Bakra i Čakovca,  a na natjecanje iz strojarskih konstrukcija 11 učenika i 8 mentora iz Požege, Šibenika, Karlovca, Bjelovara, Imotskog, Oroslavlja, Splita, Bjelovara i Čakovca. Nakon pozdravnih riječi ravnatelja škole prof. Ive Gavranića i predsjednice Općinskog vijeća Blato dr Marije Bačić, natjecanje je otvorio viši savjetnik Damir Zvonar, tajnik državnog izbornog povjerenstva, a samo otvaranje su uveličali tehnički direktor Radež-a d.d. gospodin Vinko Žanetić i Tonči Andrijić.

Nakon testa iz praktičnog i teorijskog dijela pobjednici su:

1.Tehnička mehanika:

Prvo mjesto – Tin Kokotović /mentor – Tonćo Cigić/ – Tehnička škola Karlovac

Drugo mjesto  – Igor Plantosar/mentor – Mladen Hršak/ – Srednja škola Krapina

Treće mjesto – Nikola Sokol/mentor – Ante Žuvela/ – Srednja škola Blato

2.Strojarske konstrukcije:

Prvo mjesto – Petar Poljak/mentorica – Mirjana Pavlović/ – Tehnička škola Požega

Drugo mjesto – Filip Čobanov/mentor – Romeo Vlahov/ – Tehnička škola Šibenik

Treće mjesto – Marin Katić/mentor – Anto Gagula/ – Tehnička škola Karlovac

Čestitamo pobjednicima, a posebno našem Nikoli Sokolu, ali i Marku Žanetiću, koji je osvoji 5. mjesto, na natjecanju iz tehničke mehanike.

Na kraju, nakon posjeta Župnoj crkvi, Svetištu Blažene Marije Propetg Isusa Petković, etno kući Barilo i Radežovim pogonima u Blatu i Bristvi, u petak poslijepodne ispratili smo naše kolege učenike i mentore njihovim kućama. Zahvaljujemo se našim sponzorima Radežu d.d. i Blatu 1902 d.d., što su nam pomogli u organizaciji ovog državnog natjecanja, te našim vrijednim učenicama i učenicima koji su doprinijeli dobroj organizaciji natjecanja.

f

foto_dio1

foto_dio2

foto_dio3