Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Sportski uspjeh našeg učenika Tonija Nimca!

U Lake Placedu u Omega kupu, sa osvojena dva druga mjesta u mono bobu petnaestogodišnji  Blaćanin Toni Nimac kvalificirao se na Olimpijske igre mladih koje će se početkom slijedeće godine održati od 10. do 19. siječnja 2020. u švicarskom Lozanu.

Toni Nimac Korčulanin je iz Blata, član Bob kluba ‘Split 2000’. Zahtjevne kvalifikacije započeo je u Lillehameru ( 22. i 24. mjesto),  pa  u  njemačkom Konningsseu ( 20. i 23. mjesto) da bi ih završio uspješno u Lake Placidu ( dva druga mjesta).
Posljednje tri  godine Toni uz podršku oca trenera Nikole Nimca i izbornika Ivana Šole vrlo uspješno nastavlja tradiciju bob vozača iz Dalmacije. Hrvatska će nastaviti tradiciju nastupanja hrvatskih sportaša na Zimskim Olimpijskim igrama a tu su za divno čudo kada je bob u pitanje dominantni sportaši iz Dalmacije.

Toni Nimac sa svega 15 godina zabilježit će svoj prvi nastup na Olimpijskim igrama mladih, a u budućnosti ga čeka put kojim je prošao Ivan Šola i njegov otac Nikola Nimac.

Preuzeto sa FB stranice Dugi sport