Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Proljetni odmor za učenice i učenike

Drage učenice i učenici. Pred vama su Uskršnji blagdani. Koliko toliko uspjeli smo odraditi veći dio školske godine. Zahvaljujem svima na požrtvovnosti i ozbiljnosti. Znam da vam nije lako, te se nadam  boljim vremenima. Sada se malo odmorite, napunite baterije, ali i pozitivno razmišljajte o životu i budućnosti. Ovo vam je prvo vatreno krštenje. Ne sumljam u vas i vjerujem da ste sposobni sve kušnje, koje će život staviti pred vas, prebroditi i pobijediti. Sve se događa s razlogom. Ako vam se pruži druga šansa, prihvatite je s obje ruke, ako vam se život mijenja, pusti da se mijenja i trudite se  mijenjati ga na bolje. Nitko nije rekao da je život lak, samo su nam obećali da ga vrijedi živjeti.

Mi vam profesori i ja osobno stojimo na raspolaganju i ovih blagdana.

Što vama COVID 19 može? Ništa. Pokazali ste to i na ovim školskim i županijskim natjecanjima. Prema neslužbenim rezultatima, za sada/imena ćemo objaviti kada stignu službeni rezultati/ imamo županijskog prvaka u matematici, fizici i kemiji i treće mjesto u kemiji, te deveto mjesto iz hrvatskog jezika.

Baš smo ponosni na vas. Čestitamo vam!

Svima vama, drage učenice i učenici, vašim obiteljima, u ime profesora i u svoje ime, želim miran i blagoslovljen Uskrs.

Ravnatelj.