Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Projekt POOTOK! Pokreni otok – POZIV

Javljam se nastavno na poziv koji smo slali vašoj školi za pridruživanje ERASMUS+ projektu POOTOK! Pokreni otok koji provodi Udruga Novi otok u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom 5.

Jednodnevna radionica održava se sljedeći tjedan na Korčuli (Vela Luka) 11.09. subota – te ovim vas ovim putem pozivamo da proslijedite poziv na jednodnevne radionice vašim učenicima razreda kako bi se prijavili i sudjelovali na jednodnevnim radionicama na temu “Održivi razvoj na mojem otoku”.

 

Predlažem da se sutra čujemo telefonski kako bi vam dala više informacija o samom projektu. Slobodno predložite koje vrijeme vam najbolje odgovara.

Prijavni obrazac na koji se učenici mogu prijaviti: https://forms.gle/jj9dJADqSy9YtvEn6

 

Predstavnici Općine Blato i predstavnici Osnovne škole Blato podržali su projekt, a više informacija možete pronaći na web stranici Općine: https://www.blato.hr/obavijesti/pootok-pokreni-otok-poziv-na-jednodnevne-radionice  

 

Za dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju i nadamo se da ćete se uključiti u projekt pozivom vaših učenika na jednodnevnu radionicu.

Lijepi pozdrav, Sara.

 

Sara Ćetković, Udruga Novi otok

+385915441373