Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Otvorili smo „Bajul“ i isplatilo se – Najproizvod 2016.

Naša učenička zadruga „Iz bajula“ osvojila je prvo mjesto na Županijskoj smotri učeničkih zadruga u travnju ove godine i tako ostvarila pravo sudjelovanja na 28. Državnoj smotri učeničkih zadruga koja se održala od  04.-07. listopada  u Zadru.

Sudjelovalo je 70 učeničkih zadruga iz cijele Hrvatske i bilo je stvarno impresivno vidjeti sve te učeničke radove od meda, čaja i marmelade, proizvoda od lavande, paške čipke, zlatoveza do pomagala za čišćenje oraha i šaha s likovima iz djela Ivane Brlić Mažuranić.

Naš proizvod sastojao se od ubrusa (tavajoli) koji su izrađeni od 100% pamuka, izvezeni koncem u raznim bojama i mustrama. Na svakom ubrusu (tavajolu) nalazio se prsten izrađen od ostataka kartona iskorištene aluminijske folije, ukrašen ukrasnom trakom. Sve zajedno pakirano je u prikladnu kartonsku kutiju.

U oštroj konkurenciji naš komplet tavajola s ukrasnim prstenima bio je vrlo zapažen. Prema ocjenama prosudbenog povjerenstva u potpunosti je zadovoljio sve kriterije koje je trebalo zadovoljiti (inovativnost, tradicija, ekologija, tržišna vrijednost, količina prodaje…) i zato dobio certifikat NAJPROIZVOD 28. Državne smotre učeničkih zadruga.

Učenička zadruga “Iz bajula”.

Mentorice: Valerija Biliš prof.,Jakica Dragičević prof.

0001 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19-priznanje-najproizvod