Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Obavijest za roditelje.

Nakon održana dva tjedna nastave na daljinu, Nastavničko vijeće naše Škole održalo je u ponedjeljak 1.veljače sjednicu s temom: Analiza odvijanja nastave na daljinu u protekla dva tjedna. U raspravi koju smo vodili o psihološkom i motivacijskom utjecaju nastave na daljinu i pandemijskim poslijedicama na učenice i učenike, donešeni su slijedeći zaključci:
1.U tijeku ovog tjedna održat će se online roditeljski sastanci s temom prepoznavanja i pronalaženja možebitnih problema u psihofižičkom i motivacijskom statusu učenika u nastavi na daljinu.
2.Mole se roditelji da ukoliko primjete bilo kakvo odstupanje u ponašanju njihove djece od uobičajenog/anksioznost, melankonlija, nezainteresiranost, strah i sl./, kontaktiraju Školu na brojeve telefona i mailove koje će dobiti od razrednika.
3.Stručna služba škole će dalje pokrenuti postupak pomoći pojedinom učeniku uz poštivanje diskrecije i individualnog pristupa.
4.Primjećeno je da se događaju proboji/hakiranja/ na mailove učenica i učenika/@skole.hr/, poruka uznemirujućeg sadržaja. Molimo roditelje da ako primjete takve poruke da obvezno kontaktiraju razrednika ili školu radi daljnjeg postupanja.
Poštovani roditelji. Svijesni smo situacije u kojoj žive i rade vaša djeca. Jedino pravilnom i brzom reakcijom možemo im i moramo pomoći u savladavanju ovih teških izazova. Škola vam stoji na raspolaganju.
U nadi što bržeg povratka učenika u Školu, pozdrav svim roditeljima, učenicama i učenicima. Ravnatelj.