Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Nastava na daljinu

Dragi učenici.

Dobro vam jutro. Nadam se da ste se svi probudili, doručkovali i da se ovo jutro možemo kretati u virtualnom obliku. Molim vas da ovu situaciju shvatite ozbiljno, ali bez panike. Za početak par obavijesti:

1.Ministarstvo znanosti i obrazovanja, na svojim web stranicama, objavilo je raspored  predmeta. Link će biti i na našim stranicama. Nastava prema tom rasporedu počinje u 13.  h. Jutros će vaši razrednici i vaši profesori stupiti u vezu s vama preko naše interne grupe na yammeru. Molim vas za komunikaciju s razrednicima i s profesorima. Molim sve učenike koji se nisu prijavili sa svojinm AAI identitetom da se prijave.  Svakako da je ova situacija svima nama novost, no vjerujem u vas i znam da će te je ozbiljno prihvatiti. Sve što radimo u vašem je interesu , pa vas molim za strpljenje i razumijevanje. Sve informacije pratite preko naše web i FB stranice.

2.Nema praktične nastave.

Pozdrav.Ravnatelj.

Raspored:

https://mzo.gov.hr/vijesti/nastava-na-daljinu-raspored/3597