Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Nastav na daljinu-4.dan

Dage moje učenice i učenici dobro vam jutro.
Najprije želim svim našim učenicama i učenicima iz Vele Luke čestitati Svetog Josipa, njihovog nebeskog zaštitnika. Sada su na snazi nove mjere. Čuli ste ih i molim vas da se pridržavate mjera i uputa koje izdaje Nacionalni centar. Također vas molim da ne ulazite odma svi zajedno na mrežne stranice Carneta, jer se i jučer ujutro sustav urušio. Imate vaš raspored. Vaši profesori vas prate cijeli dan, pa vaše zadaće i obveze preko yammera možete izvršavati tijekom dana. Bitno je biti u kontaktu s profesorima. Sada imate priliku da malo truda uložite u sebe i vlastitu izgradnju.
Kad sam bio mali i vaših godina pričali su nam o epidemiji “španjoline”-španjolske gripe. Naši su pradjedovi i djedovi pobijedili tu epidemiju. Zato glavu gore, pametno, strpljivo i odgovorno pridržavati se svih uputa, slušati roditelje, pratiti on line nastavu, čitati i pamtiti sve važne informacije, pa će te i vi jednog dana vašim unucima pričati o epidemiji koju ste s uspjehom pobijedili, a kad prođe ćemo svi zajedno na jedan “after party”.
Pozdrav.Ravnatelj.