Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Naši slavuji u Firenci

„CVRČAK“ OKRUNJEN BRONČANOM MEDALJOM

Zbor „Cvrčak“ Srednje škole Blato sudjelovao je na 3. međunarodnom festivalu zborova u Firenci (3rd International Choir festival) od 23.-25. srpnja 2014. Festival je okupio 12 zborova  iz cijelog svijeta (Kina, Poljska, Rusija, Japan, Filipini, Slovenija, SAD i Portugal ).

Hrvatska se po prvi puta predstavila na ovom festivalu sa zborom „Cvrčak“ SŠ Blato u sastavu od 23 učenice pod vodstvom profesorice Dalije Gavranić i u pratnji profesorice Petrane Dovijanić.

Zbor je imao sveukupno pet nastupa: u crkvi  San Fillippo Neri, bazilici Santa Trinita,  Auditoriumu Santo Stefano na Ponte Vecchiu i u bazilici Santa Croce.

Zbor se natjecao u kategoriji mladih (H) popularne, folklorne i gospel glazbe, a predstavili su se sa repertoarom tradicionalnih hrvatskih pjesama te s jednom talijanskom pjesmom.

U svojoj kategoriji zbor „Cvrčak“ je osvojio 3. mjesto, brončanu medalju,  od žirija koji je bio sastavljen od poznatih imena u svijetu glazbe.