Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Maturanti na kulturno povjesnoj turi

U rujnu su učenici 4.razreda gimnazije i računalnih tehničara, Srednje škole “Ivo Padovan” Blato posjetili Kulturni centar Blato.
Uvodna predavanja iz filozofije, te politike i gospodarstva bila su dovoljan razlog za izvanučioničku nastavu sa prof.Majom Milostić.
Učenice 4.g.imale su priliku doživjeti estetiku kao filozofsku disciplinu, kroz djela našeg poznatog slikara Ivana Rabuzina i njegovu izložbu “Poetika krajolika” u Galeriji Nataše Cetinić.
Učenicima 4.srt.razreda u većini je ovo bila prigoda da prvi puta posjete KC Blato, te vide kako o kulturi i prezentaciji kulture u manjim sredinama vodi brigu  Ministarstvo kulture.
Arheološka zbirka “Kopila” posebno je zainteresirala 4.srt.razred,a više o gradinskom naselju Kopila imali su priliku čuti i od kustosice Maje Gavranić.
Učenici su doživjeli posjetu kroz sinergiju teorije i vlastitog doživljaja lijepog, spojenog sa prošlošću i sadašnjošću.

Još jedan ugodni uvodnik u početak nove školske godine.
i sadašnjošću.
Još jedan ugodni uvodnik u početak nove školske godine.