Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Lidrano 2022

Na ovogodišnjoj županijskoj smotri LiDraNo, održanoj u petak, 18. ožujka predstavilo se 96 mladih kreativaca, učenika županijskih osnovnih i srednjih škola, te njihovih 59 mentora svojim literarnim i samostalnim novinarskim radovima, radijskim emisijama i školskim listovima te pojedinačnim dramskim nastupima. Provedba LiDraNa i ove godine organizirana je u skladu s epidemiološkom situacijom. Dramski nastupi održali su se pred prosudbenim povjerenstvom u Kazalištu Marina Držića bez nazočnosti publike, a sudionici u području literarnog i novinarskog izraza su sudjelovali na okruglim stolovima s članovima povjerenstava putem videopoziva.

Prosudbena povjerenstva u idućem sastavu: za novinarski i radijski izraz Jelena Obradović Mojaš, Leona Rašica i Ivica Puljić; za literarni izraz: Staša Aras, Ivan Cikatić i Slavka Jurić; za dramski izraz Mirej Stanić, Ante Vlahinić i Hrvoje Sebastijan te državni izbornik Paolo Tišljarić na državnu smotru LidraNo predložili su sljedeće radove:

 

LITERARNI RAD – SREDNJE ŠKOLE, predloženi za državno natjecanje:

NAZIV RADA: Klinci, frajeri, mangupi

UČENIK/ICA/RAZRED/ŠKOLA: Lora Lagundžija, 3. razred SŠ Blato

MENTOR/ICA: TončicaFarac

NAZIV RADA: Gvera prin leve

UČENIK/ICA/RAZRED/ŠKOLA:  Petar Šeparović, 1. razred SŠ Blato

MENTOR/ICA: Jadranka Žuvela

Čestitamo!