Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

KOŠARKAŠI KOMPLETIRALI NIZ

Jučer je u športskoj dvorani u Gospinom polju u Dubrovniku održano  županijsko prvenstvo u košarci za mladiće. Sudjelovale su  četiri ekipe koje su izborile pravo nastupa  kroz kvalifikacije. Iz doline Neretve to je bila Srednja škola Metković, s Korčule Srednja škola „Ivo Padovan“ Blato,  iz Dubrovnika Turistička  i Obrtnička škola. Nakon izvlačenja parova odigrane su polufinalne utakmice.  Naša škola je igrala protiv Srednje škole Metković. U neizvjesnoj utakmici u kojoj smo vodili od samog početka uspjeli smo pobijediti s rezultatom 29:25 i plasirati se u finale. U drugoj utakmici također vrlo uzbudljivoj, pobijedila je ekipa Turističke škole nakon produžetka.U finalu smo pružili solidan otpor Turističkoj školi, u kojoj većina igrača trenira u košarkaškom klubu Dubrovnik. Na kraju je završilo 41:25 za turiste. Čestitamo svim našim igračima na borbenosti i požrtvovanju , ipak najveći teret su iznijeli Borna Bačić, Jure Andrijić i Toni Žanetić. Još jednom kapa do poda svima za igranje i ponašanje tijekom turnira. Evo sportska nam se sezona bliži kraju. Do sada smo bili prvi u krosu, drugi u košarci i treći u malom nogometu .Očekujemo još atletiku u travnju u Makarskoj.

Ekipa Srednje škole „Ivo Padovan“ u sastavu: Borna Bačić, Roko Sekul, Toni Žanetić, Ivan, Bačić, Jure Andrijić, Petar Joković, Petar Borovina, Marko Šeparović, Frano Žuvela, Luka Žuvela, Mate Bačić , Ivan Andrijić i Marko Žuvela. Voditelj ekipe prof. Nenad Šeparović.