Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

GIGA DABAR

Učenik naše Škole Toni Lucin sudjelovao je u studenom 2018. na Međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja i ostvario rezultat među prvih 10% sudionika u svojoj konkurenciji (GIGA DABAR). Za svoj uspjeh dobio je posebno priznanje. Natjecanju je pristupilo u ovoj kategoriji 2000 učenika.
Dabar (Bebras) je međunarodna inicijativa koja promiče informatiku i računalno razmišljanje među učiteljima, nastavnicima i učenicima, ali i u široj javnosti. Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućio jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka koje su napisali stručnjaci iz pedesetak zemalja. Iako se rješavanje zadataka temelji na informatici, možete ih rješavati i bez informatičkog predznanja.
Organizator natjecanja za Hrvatsku je udruga “Suradnici u učenju” uz podršku Hrvatskog saveza informatičara, Visokog učilišta Algebra i CARNet-a.

Čestitamo Toniju.