Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Franko Šeparović najbolji sportaš Općine Blato

Na tradicionalnom primanju za blagdan Sv Stjepana, u vijećnici Općine Blato, Općinski načelnik je uručio priznanja u kulturi i sportu . Za najboljeg sportaša u 2022. god proglašen je Franko Šeparović član školskog sportskog kluba ŠKOJ  srednje škole “Ivo Padovan” Blato.

Franko je u protekloj godini na županijskom prvenstvu u krosu osvojio pojedinačno drugo mjesto, a ekipno prvo mjesto i plasman na državno prvenstvo u Poreču. Na državnom  prvenstvu je osvojio pojedinačno 21 mjesto, od ukupno 91 natjecatelja, a ekipno 15 mjesto od 24 prijavljene ekipe. Kao član atletske ekipe osvojio prvo mjesto na županijskom prvenstvu u atletici  održanom u Makarskoj u utrci na 800m, a ekipno drugo mjesto. Franko je također  član BŠK ZMAJA  i  dosada je nastupao za sve omladinske kategorije,  a  od ove godine nastupa  i za seniorsku  ekipu. Uz sve ove sportske aktivnosti Franko je i odličan učenik srednje škole “Ivo Padovan” Blato.

Čestitamo.