Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

FAIR PLAY I U NAŠOJ ŠKOLI

26.listopada ove godine održano je županijsko natjecanje u atletici, na kojem su naši učenici osvojili prvo, a učenice drugo mjesto /za dva boda im je izmaklo prvo mjesto i plasman na državno natjecanje/, o čemu smo već izvještavali. No na natjecanju se zbio događaj koji ističemo s ponosom.

Naša učenica prvog razreda gimnazije, Helena Kožul, natjecala se u skoku u vis. Zadnjom preskočenom visinom došla je na prvo mjesto. Iza Helene skakala je učenica Klasične gimnazije “Ruđera Boškovića“ iz Dubrovnika. Učenica je preskočila visinu, prošla ispod letvice i srušila letvicu nakon skoka, što je po atletskim pravilima  automatski neuspio pokušaj. No naša Helena je prišla sucima i zamolila ih da priznaju skok njezine kolegice, tako da je učenice Klasične gimnazije osvojila prvo, a Helena drugo mjesto. Takvim raspletom događaja naše učenice su pale na drugo mjesto i za dva boda su izgubile prvo mjesto i mogućnost natjecanja na državnom prvenstvu.

Potez naše Helene za svaku je pohvalu, te je prepoznat i od strane Županijskog sportskog  saveza koji je Helenu nagradio za fair play potez, sportskom trenirkom.

Bravo Helena.