Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Dobili smo akreditaciju za Erasmus+ projekte!

Nakon uspješno prijavljenih Erasmus+ projekata i dobivenih i odrađenih 110 tisuća eura za naša dva projekta: https://ssblato.hr/erasmus-praksom-do-izvrsnosti/ i https://ssblato.hr/erasmus-digital-green/, stekli su se uvjeti da se prijavimo na natječaj Agencije za mobilnost i programe Europske unije, za ishođenje vrijedne akreditacije.
Erasmus akreditacija je članska iskaznica za Erasmus obitelj, osmišljena kako bi se sudionicima olakšalo sudjelovanje u programima Erasmus+. Ona omogućuje jednostavnije sudjelovanje i trajni pristup financiranju za Erasmus+ projekte. Akreditacija će našoj školi omogućiti jednostavnu prijavu projekta u razdoblju od 2023. do 2027. godine, bez teškog pisanja projekata. Trebat će samo navesti aktivnost , planirati broj sudionika i vrijeme realizacije projekta, bez uključivanja u postupak natječaja.
Naša škola se javila na natječaj za dobivanje akreditacije za Erasmus+ projekte u području održivog razvoja (poduzetništvo i obnovljivi izvori energije) te u STEM-u (znanost, tehnologija, energija i matematika) u periodu od 2023.-2027.
22. 01. 2023. objavljeni su rezultati pri čemu je naša škola na listi odobrenih akreditacija u konkurenciji s 125 škola/od kojih je 80 dobilo akreditaciju/ na visokom 18. mjestu s ostvarenih 82 boda. https://ampeu.hr/files/Prilog-I.pdf