Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

Čestitka za Božić

img_jesus-mary-joseph[1]

              Božić nam dolazi, toplina Badnje večeri i Isusova rođenja neka Vam i ove godine bude najljepša čestitka ikad izgovorena, pjesma nad pjesmama, želja ljubavi i mira, kojom se i mi od srca pridružujemo.

             Podjelimo sreću Božića, sa svojim obiteljima, svojima najbližima, ne zaboravljajući pri tome one kojima su životni brodolomi umanjili toplinu Božićne noći.

            Izgradimo,  jaslice u svojim srcima ovog Božića, u kojima će biti mjesta za sve , za naše prijatelje, za obitelji bez doma, za usamljene stare bolesne. Osmjeh na našim licima, ljubav u srcu i ponešto od onoga što nam nije  potrebno i što ćemo im darovati pronaći će i u njima Isusa , koji će ublažiti surovo lice okrutne svagdašnjosti.

            S ovim mislima utječemo se s Vama u Novo ljeto, s željom o ispunjenju svih vaših malih i velikih očekivanja.

            Stoga, svima Vama i vašim obiteljima,   želimo   čestit i blagoslovljen Božić, Božić luč svjetlosti, nade i života u Vašim srcima, s kojim ćemo zajedno u sretno Novo ljeto uz obilje zdravlja i radosti.

 Učenici i profesori Srednje škole Blato