Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

ČESTITKA UČENICIMA

Poštovani učenici.

Idući prema nadolazećim Božićnim i Novogodišnjim blagdanima, želim vam zahvaliti na sudjelovanju u akciji Crvenog križa “Solidarnost na djelu”, kao i u svim humanitarnim, volonterskim, kulturnim, sportskim i inim vašim malim i velikim uspjesima. Čestitam vam na svim postignutim rezultatima na natjecanjima, za svaku kiticu pjesme kojom ste uveseljavali našu i tuđu svakodnevnicu, zahvaljujem vam za niz radosnih trenutaka koje ste podijelili s nama.

“Ja sam Nova godina, prazna stranica u tvojoj knjizi vremena. Ja sam tvoja sljedeća prilika u umjetnosti života.  Ja sam tvoja mogućnost da provedeš u djelo sve ono što si naučio u životu tijekom proteklih dvanaest mjeseci. Sve što si tražio, a nisi našao skriveno u meni je i samo čeka da bude otkriveno. Sve dobro koje si pokušavao ostvariti a nisi, bit će ti odobreno ako samo budeš imao manje protuslovnih želja. Sve ono što si priželjkivao učiniti, a nisi se usudio, sve ono čemu si se nadao, a što se nije obistinilo, sva vjera koju si mislio da si imao, a nisi – sve to lagano drijema čekajući da bude probuđeno dodirom plemenitog cilja.

Ja sam tvoja prilika da obnoviš svoju privrženost Njemu koji je rekao:

»Evo, sve činim novo!«

S ovim mislima želim Vama i Vašim obiteljima čestit Božić i blagoslovljeno Novo ljeto.

Ravnatelj: Ivo Gavranić