Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

58.glazbene svečanosti u Varaždinu

„Cvrčak“ opet srebrni.

Na 58. glazbenim svečanostima hrvatske mladeži u Varaždinu zbor „Cvrčak“ Srednje škole Blato osvojio je (opet) srebrnu nagradu.

Glazbene svečanosti hrvatske mladeži po svom su značenju državno natjecanje pjevačkih zborova djece i mladeži Republike Hrvatske i sastavni su dio natjecanja i smotri učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske. Organizatori su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Varaždinska županija i Grad Varaždin.

Zbor Cvrčak bio je u sastavu od 22 učenice  iz Srednje škole Blato i iz Osnovne glazbene škole Blato uz vodstvo profesorice Dalije Gavranić i u pratnji nastavnice Marije Arnautović. Zbor  se natjecao u kategoriji Ca  (troglasni  djevojački zbor srednjih škola)

U prosudbenom povijerenstvu su bili predsjednica  Dada Ruža,prof. a članovi Aleksandra Matić,prof.,Dario Maleš,prof.,izv.prof.Jasenka Ostojić,izv.prof.Antoaneta Radočaj-Jerković.

Cilj ove svečanosti je prikazati najvrjednija ostvarenja rada pjevačkih zborova u Republici Hrvatskoj te na taj način poticati aktivno bavljenje glazbom i podizati glazbenu kulturu mladih.

IMG_6579IMG_6578