Blato Korčula

SREDNJA ŠKOLA „IVO PADOVAN” BLATO

Ploča na pročelju Srednje škole Blato
Cheap IWC Replica Watchesrolex replica watches perfect replica watches cheap prom dresses rolex fake watchesBackless Lace Wedding Dresses

30. smotra učeničkih zadruga RH

30.smotra učeničkih zadruga, održana je u Vinkovcima od 11. do 14. listopada 2018. godine u organizaciji Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva i Agencije za odgoj i obrazovanje. Škole domaćini Smotre bile su Srednja strukovna škola Vinkovci i Osnovna škola Vođinci, a pokrovitelji Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Hrvatska zajednica tehničke kulture, Vukovarsko-srijemska županija i Grad Vinkovci. Na ovogodišnjoj jubilarnoj, 30. smotri učeničkih zadruga Republike Hrvatske, izložbene prostore imalo je čak 79 učeničkih zadruga iz osnovnih i srednjih škola te centara za odgoj i obrazovanje i to: 73 zadruge koje su se plasirale temeljem postignuća na županijskoj smotri, pet  učeničkih zadruga Vukovarsko-srijemske županije i učenička zadruga Matija Gubec iz Tavankuta, Republika Srbija, koje su sudjelovale kao zadruge – gosti. I ove godine, 21. županijska Podružnica učeničkih zadruga imala je svoje izložbene prostore. Istraživački rad izveden u programu učeničke zadruge, ove godine prezentiralo je osam učeničkih zadruga. Za sve sudionike i posjetitelje, održano je 14 pokaznih kreativnih radionica, a učenici Turističke gimnazije, koja djeluje u sklopu Srednje strukovne škole Vinkovci, kroz dva dana organizirali su za šest grupa sudionika izuzetno zanimljive turističke obilaske grada i predstavili baštinu i povijesti grada Vinkovaca. Virtualna šetnja gradom upriličena je u sklopu Srednje strukovne škole, također u organizaciji i izvedbi učenika Turističke gimnazije. Naša učenička zadruga ‘’Iz Bajula’’ ostvarila je pravo sudjelovanja na smotri nakon osvojenog prvog mjesta, na županijskoj smotri učeničkih zadruga koja je održana u svibnju ove godine, te je predstavljala i županijski stol.

Zahvaljujemo učenicima i učenicama Ivanu Mašković, Mihaeli Šeparović, Mariji Borovina i Adriani Didović, te njihovoj mentorici Mariji Sardelić.